Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Μία ιδέα αρκεί.

Η μουσική ακούστηκε πιο ζωηρή, ο ρυθμός της έγινε πιο έντονος, πιο καθαρός, τα δάχτυλα δειλά τον κράτησαν παίζοντας σαν "drams" στο τραπέζι, πρόθυμα το πόδι ακολούθησε με ρυθμικό χτύπημα στο πάτωμα, μετά μια ματιά στους γύρω.

Ξαφνικά ο ένας μετά τον άλλον σηκώνονται και αρχίζουν να χορεύουν. Στην αρχή μόνοι, μετά σε ζευγάρια. Κοιτάζονται, γελάνε ανέμελα, φλερτάρουν και πειράζονται, ίσως δεν μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά επικοινωνούν σαν να γνωρίζονται χρόνια. Χορεύουν.

Σε μία γωνιά του μαγαζιού ένα ζευγαράκι σε ένα μικρό τραπέζι με δύο ποτήρια κρασί μπροστά τους, ακούν και βλέπουν εντυπωσιασμένοι γεμάτοι θαυμασμό την απρόσμενη εξέλιξη.

Είχαν έλθει για να φάνε, είχαν τελειώσει το δείπνο τους και έπιναν το κρασί που τους είχε απομείνει πιασμένοι χέρι χέρι, όταν τους ξάφνιασε ο χορός.

Κοιτάζονται, μια ματιά φθάνει για να καταλάβουν ότι και οι δύό θα ήθελαν πολύ να είναι στην πίστα αγκαλιασμένοι και να χορεύουν και αυτοί, αλλά διστάζουν γιατί δεν ξέρουν καθόλου να χορεύουν. Λίγο οι σπουδές, λίγο οι δουλειές, λίγο οι δυσκολίες της ζωής τους κράτησαν πίσω. Το είχαν συζητήσει, πάντα τους άρεσε η ιδέα, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Ξαφνικά ένα ζευγάρι που χορεύει πολύ όμορφα κοντά στο τραπέζι τους, πλησιάζει χαμογελώντας και κάτι τους λέει γελαστά που δεν το καταλαβαίνουν απλώνοντας τους το χέρι. Ο άντρας σηκώνει πολύ ευγενικά την γυναίκα και η κοπέλα τραβάει γελώντας λίγο πιο έντονα τον άντρα που διστάζει λίγο περισσότερο.

Τελικά χωρίς να το καταλάβουν βρίσκονται μαζί τους στην πίστα και σαν από θαύμα χορεύουν και αυτοί. Νιώθουν πολύ όμορφα, χαίρονται κάθε στιγμή και μέχρι να τελειώσει τραγούδι έχουν ξαναγίνει παιδιά.

Οι νέοι γελαστοί φίλοι τους τους ευχαριστούν και συνεχίζουν να χορεύουν λίγο πιο κάτω.

Ενθουσιασμένοι προσπαθούν να χορέψουν και μαζί. Τους αρέσει πολύ, αλλά δεν τα καταφέρνουν και τελικά αποφασίζουν να ξαναγυρίσουν στο τραπέζι τους, ενώ γύρω τους ο χορός συνεχίζεται ασταμάτητα.

Πριν κάτσουν στις καρέκλες τους το έχουν αποφασίσει και οι δύο:

Ξεκινούν μαθήματα χορού, θέλουν να μάθουν να χορεύουν όμορφα όλους τους χορούς.

Κάντε και εσείς την ζωή σας πιό όμορφη. Χορέψτε. Αρχίστε σήμερα!

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα. 
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.