Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Αναζητώντας τον τέλειο παρτενέρ.

Ο τέλειος παρτενέρ (και στον χορό) δυστυχώς δεν υπάρχει. Μπορείτε όμως να βρείτε κάτι αρκετά κοντά σε αυτό... Στην περίπτωση που δεν φιλοδοξείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς, οι απαιτήσεις όσον αφορά στον/στην παρτενέρ σας δεν είναι μεγάλες. Αν όμως θέλετε να φτάσετε την κορυφή, μπορεί να δυσκολευτείτε αρκετά μέχρι να βρείτε το κατάλληλο άτομο για να χορεύετε.

Τα ακόλουθα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη στην επιλογή σας.

1. Το κατάλληλο ύψος:
Αν ο καβαλιέρος είναι πιο κοντός από την ντάμα, μάλλον δεν θα καταφέρετε να φτάσετε πολύ ψηλά... Η ιδανική διαφορά ύψους μεταξύ των παρτενέρ είναι ο καβαλιέρος να είναι δέκα εκατοστά ψηλότερος ή στο ίδιο ύψος με την ντάμα του.

2. Κοινές φιλοδοξίες:
Αν εσείς πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε στον χορό, αλλά ο/η παρτενέρ σας βλέπει τον χορό μόνο σαν διασκέδαση, είναι σίγουρο ότι θα αποτύχετε.

3. Η εμφάνιση:
Δεν χρειάζεται να είστε top model, παρ' όλα αυτά η εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία, ειδικά αν διαγωνίζεστε. Οι κριτές βαθμολογούν την συνολική εμφάνιση κάθε ζευγαριού.

4. Η ρυθμικότητα και η μελωδικότητα:
Η ακολούθηση του ρυθμού και της μουσικής είναι πάρα πολύ σημαντική. Η έλλειψη αυτής της χορευτικής ικανότητας μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα.

5. Η αγάπη για τον χορό:
Εξίσου σημαντική είναι η αγάπη σας για τον χορό. Το ταλέντο δεν έχει τόση σημασία όσο η αγάπη για αυτό που κάνετε, γιατί αυτή σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να προσπαθήσετε.

6. Τα χρήματα:
Ο χορός γενικά, και ο αγωνιστικός χορός ειδικά, κοστίζει αρκετά. Αν δεν έχετε χρήματα για να αγοράζετε/νοικιάζετε κοστούμια και να πληρώνετε ιδιωτικά μαθήματα, δεν έχετε μέλλον στους διαγωνισμούς.

7. Να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο:
Είναι πολύ ωραίο να ταιριάζετε ως χαρακτήρες με τον/την παρτενέρ σας. Όταν όμως ο παρτενέρ σας είναι ντροπαλός χαρακτήρας και εσείς πιο ατίθασος, η εικόνα που παρουσιάζετε στην πίστα είναι πιο ισορροπημένη.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε: 
E-mail:
info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.