Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Οι πρωταθλητές στον επαγγελματικό χορό.

Διαγωνισμοί χορού γινόντουσαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, φυσικά όχι με την συχνότητα, το μέγεθος, τις συμμετοχές και την λάμψη που έχουν σήμερα.

Από το 1922, σωστά το διαβάζεται, κάποια ζευγάρια κάθε χρόνο αναδεικνύονται πρωταθλητές κόσμου στον επαγγελματικό χορό. Υπήρξε μία διακοπή (1940-1946) λόγω του 2ου Παγκόσμιου πολέμου. Τότε βέβαια δεν υπήρχαν οι Latin χοροί, υπήρχαν μόνο κάποιοι από τους απαλούς (standarts) χορούς.

Με το πέρασμα του χρόνου θα προστεθούν οι υπόλοιποι χοροί για να γίνουν η σημερινή πεντάδα.

Οι Latin χοροί σαν κατηγορία επαγγελματιών, μπήκαν το 1960. Το 1980 προστέθηκε στο επαγγελματικό αθλητικό χορό και η κατηγορία Ten dance.

Οι χώρες που συμμετέχουν αυξήθηκαν και αυξάνονται κάθε χρόνο, οι συμμετοχές επαγγελματιών αθλητών επίσης. Η διαδικασία και οι κανονισμοί βελτιώνονται με τα χρόνια και σήμερα οι διαγωνισμοί αθλητικού χορού αποτελούν, σημαντικά αθλητικά γεγονότα, λαμπερό θέαμα και ένα από τα πιο ακριβά και πιο θεαματικά αθλήματα.

Η Κατάταξη των ζευγαριών σύμφωνα με την θέση που καταλαμβάνουν σε όσους διαγωνισμούς συμμετάσχουν στην διάρκεια της χρονιάς, είναι αυτή που αναδεικνύει τον πρωταθλητή κόσμου στον επαγγελματικό χορό.

Οι διαγωνισμοί που γίνονται κάθε χρόνο είναι αρκετοί, τόσοι που θα πρέπει κάθε ζευγάρι που θέλει να διακριθεί και να μείνει ψηλά στην κατάταξη αυτή να προετοιμάζεται συνεχώς, να προπονείται ασταμάτητα και να ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου, γιατί οι διαγωνισμοί γίνονται παντού σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση. 
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.