Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Κατηγορίες χορών στους διαγωνισμούς Αθήτικού χορού:

1. Κατηγορία "Standard"- Η κατηγορία "Standard" περιλαμβάνει 5 χορούς: Waltz, Tango, Viennese waltz, Slow foxtrot και Quick step.

2. Κατηγορία "Latin"- Η κατηγορία "Latin" περιλαμβάνει 5 χορούς: Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso doble και Jive.

3. Κατηγορία "Ten Dance"- Η κατηγορία "Ten Dance" περιλαμβάνει και τους 10 χορούς που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες "Standard" και "Latin": Waltz, Tango, Viennese waltz, Slow foxtrot, Quick step, Samba, Cha cha cha, Rumba, Paso doble και Jive.

4. Κατηγορία "Formation"- Αθλητικός χορός. Σε αυτή την κατηγορία διαγωνίζονται ομάδες 6-8 ατόμων.

5. Κατηγορία «Theater art".

6. Ακροβατικό rock n' roll.

7. Μόνο σε  φεστιβάλ χορού διαγωνισμοί "Salsa", "Tango" ακόμα και "Ελληνικών λαϊκών χορών".

Υπάρχουν διαγωνισμοί ανοιχτών κατηγοριών, κλειστών κατηγοριών, διαγωνισμοί ζευγαριών και ομάδων που μετά από βαθμολόγηση κατατάσσονται στην χώρα τους αλλά και διεθνώς. Διοργανώνονται, επίσης, Εθνικά πρωταθλήματα και διεθνείς διαγωνισμοί στους οποίους συμμετέχουν οι νικητές αυτών των πρωταθλημάτων. Τέλος, υπάρχουν και κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.grΣτείλτε μας μ ένα e-mail ή κάντε μας ένα τηλέφωνο, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.