Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Τι θα φορέσετε; .

Σίγουρα είναι εύκολο να διαβάσετε ή να ακούσετε συμβουλές για το τι θα φορέσετε στο σπίτι, στο γραφείο, στο γήπεδο, στο εργαστήριο, στο γυμναστήριο ή στη διασκέδαση σας, ακόμα κι όταν δεν τις χρειάζεστε.

Ίσως όμως να μην γνωρίζετε τόσο καλά τι θα πρέπει να φοράτε όταν πρόκειται να χορέψετε. Σε αυτή την περίπτωση οι σωστές συμβουλές σπανίζουν.

Ίσως οι παρακάτω γραμμές σας βοηθήσουν λίγο.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της αμφίεσής σας όταν προετοιμάζεστε για χορό είναι τα παπούτσια σας.
Από αυτά εξαρτάται πόσο καλά θα συμπεριφέρονται...τα πόδια σας.

Εάν φοράτε τα πιο σωστά για την κάθε περίπτωση παπούτσια, η χορευτική σας εξέλιξη θα είναι πολύ πιο γρήγορη.

Εάν φοράτε λάθος παπούτσια στην διάρκεια της εξάσκησης, αυτό θα δημιουργήσει σίγουρα πρόβλημα στην τεχνική και το χορευτικό σας στυλ και φυσικά θα σας δυσκολεύει στην ισορροπία και τις στροφές. Επίσης, θα κουράζετε και πιθανόν να δημιουργήσετε πρόβλημα στα πόδια σας.

Ένα ζευγάρι παπούτσια χορού εξάσκησης Latin θα ήταν το ιδανικό και κάποια στιγμή σίγουρα θα χρειαστεί να τα αποκτήσετε. Μέχρι τότε, ένα κανονικό ζευγάρι παπούτσια με δέρμα, όχι λάστιχο στο πέλμα (με μέτριο τακούνι για τις κυρίες), θα ήταν πολύ καλό για την αρχή.

Αποφύγετε τα χοντρά αθλητικά παπούτσια, αρβύλες, μπότες και τα πολύ ψηλά τακούνια εκτός και εάν τα βολεύεστε πάρα πολύ ώστε να αντέχετε την άσκηση με αυτά και να έχετε καλή ισορροπία.

Είναι εύκολο να βρείτε  ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα όμορφο, άνετο και ευχάριστο χορευτικό ξεκίνημα.

Φορώντας λάθος ρούχα και παπούτσια, δεν θα κερδίσετε όσα μπορεί να σας προσφέρει κάθε ώρα μαθήματος χορού και δεν θα απολαύσετε κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα σας χαρίσει κάθε Party.

Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, ρούχα και παπούτσια για κάθε είδος χορού και για όλες τις ηλικίες. Οι τιμές σε όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα χαμηλές και ειδικότερα για μαθητές σχολών, αθλητών χορού κλπ υπάρχουν πάντα σημαντικές εκπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.