Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Δέκα τρόποι για να χαλάσετε τον τρόπο που χορεύετε.

  1. Να είστε πάντα, βλοσυροί, με ύφος σνόμπ. Εάν μπορείτε να μετράτε και δυνατά.
  2. Βεβαιωθείτε ότι κοιτάτε πάντα τα πόδια σας.
  3. Κάντε πάντα μεγάλα, άτσαλα βήματα. Μην ξεχνάτε να χτυπάτε δυνατά τα πόδια σας στο πάτωμα, όταν δεν τα σέρνετε. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας, αλλά πάντα πολύ τεντωμένα, χωρίς να προσέχετε τι κάνει η ντάμα σας ή εάν ενοχλούν τους άλλους χορευτές.
  4. Αγνοείστε την γραμμή χορού, είναι για τους αρχάριους. Χορεύετε πάντα στην ίδια θέση, μένοντας επάνω σε αυτήν. Φροντίστε να κινείσθε και αντίθετα σε αυτήν συχνά. Όταν πηγαίνετε προς τα πίσω, ποτέ μην κοιτάτε εάν υπάρχει εκεί άλλο ζευγάρι. Θα πρεπει να σας προσέξουν αυτοί, που δεν είναι τόσο καλοί. Επίσης μην παραλείπετε να κάνετε τακτικά πόζες, πεσίματα, σηκώματα και ακροβατικά, όλοι θα τα απολαύσουν, ιδιαίτερα οι αρχάριοι παρτενέρ σας.
  5. Μην κάνετε μαθήματα, φυσικά ούτε εξάσκηση. Θα τα μάθετε όλα χορεύοντας στο πάρτι. Μην παραλείπετε να δείξετε πόσο καλός είσθε, εξηγώντας κάποια βήματα στον παρτενέρ σας στη μέση της πίστας, ανάμεσα στα άλλα ζευγάρια που χορεύουν γύρω σας.
  6. Μην ασχολείσθε με τεχνική, ασκήσεις και μίζερα πράγματα, αυτά είναι για όσους δεν ξέρουν τόσο καλά χορό όσο εσείς.
  7. Μαθαίνετε πάντα όσο γίνεται περισσότερα καινούργια βήματα, όχι από δασκάλους, αυτοί σας ζηλεύουν και φοβούνται ότι πολύ σύντομα θα τους ξεπεράσετε. Αντιγραφή από άλλους στο πάρτι, κανένα βίντεο, λίγο you tube και θα είσθε πάντα ενημερωμένος.
  8. Φοράτε ότι σας αρέσει, μπότες, αρβύλες, σαγιονάρες, τσόκαρα, γκελεμπίες, ράσα τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το στυλ ενός έμπειρου χορευτή όπως εσείς.
  9. Εάν χορεύει κάποιος τόσο όμορφα  όπως εσείς, κανείς δεν νοιάζεται για το πώς μυρίζει, εάν είναι ιδρωμένος ή εάν έχει φάει σκόρδα, κρεμμύδι, κάρυ ή πάπρικα. Όλοι και η ντάμα σας ειδικά, απολαμβάνουν κάθε στιγμή του χορού με εσάς.
10. Μην λέτε ποτέ ευχαριστώ. Οι καβαλιέροι ειδικά μην ασχολείσθε πολύ με την ντάμα σας μετά τον χορό, αφήστε την στην μέση της πίστας και πάρτε αμέσως άλλη.

Δίπλα (7) στα θέματα συμπεριφοράς θα βρείτε: Δέκα τρόπους για να βελτιώσετε το στυλ σας
Χρήσιμα/ χορευτική βιβλιοθήκη/ θέματα συμπεριφοράς

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr  Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν