Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Η αναβίωση του κρυφού σχολειού στις ημέρες μας.

«Φεγγαράκι μου λαμπρό
φέγγε μου να περπατώ,
να πηγαίνω στο σχολειό
να μαθαίνω γράμματα
του Θεού τα πράγματα»

Τοιούτον περίπου ήτο το άσμα, όπερ ετραγώδουν οι Ελληνόπαιδες, πορευόμενοι εν καιρώ νυκτός εις το σχολείον επί τουρκοκρατίας. Οι παίδες ουχί δε σπανίως και αυτοί οι πατέρες, εφοίτων δια νυκτός και κρύφα εις την οικίαν του διδασκάλου, όπως εξακολουθήσωσι τας σπουδάς των».

Σχολεία επί τουρκοκρατίας υπήρχαν, φανερά και πολλά.
Τα βιβλία όμως γραφόντουσαν όλα μόνο στην Κωσταντινούπολη.

Το ίδιο περίπου συμβαίνει και στις ημέρες μας.

Χορό χωρίς να πληρώσετε 23% Φ.Π.Α., μπορεί να μάθει το παιδί σας φανερά, αλλά μόνο εάν κάνει μπαλέτο. Του αρέσει ή δεν του αρέσει, πρέπει να αρχίσει από το Ελληνοπρεπέστατο μπαλέτο, τι υποταγή!

Το ίδιο βέβαια και εσείς.
Μπαλέτο δεν μπορείτε και δεν θέλετε βέβαια γιατί θα σας...κράξουν. Ό,τι άλλο είδος χορού και να κάνετε 23%, ακόμα και εάν μαθαίνετε επαγγελματικά χορό.

Εάν μαθαίνατε ζωγραφική, κομμωτική ή να οδηγάτε ΤΑΞΙ θα πληρώνατε Φ.Π.Α. μόνο 11% το μισό δηλαδή.

Στα φανερά σχολεία του μπαλέτου δεν πληρώνετε καθόλου Φ.Π.Α. ό,τι χορό και να κάνετε. Κρίμα που δεν διδάσκουν κομμωτική και οδήγηση. Στα...φανερά σχολεία λοιπόν τα πάντα είναι εύκολα και χωρίς Φ.Π.Α. Για μικρούς και μεγάλους, επαγγελματίες ή μωρά 3 ετών!

Στα κρυφά σχολειά, πάει γάντι αυτή η ταμπέλα στις "άλλου είδους" σχολές χορού, αφού καμία "άλλου είδους" σχολή χορού δεν μπορεί να βγάλει άδεια λειτουργίας και ας έχει τις εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης ακαδημίας χορού στον κόσμο.

Βέβαια στις ημέρες μας θα λειτουργήσουν πολλά πραγματικά κρυφά σχολεία. Είναι τρέλα να δίνει κάποιος 23% επί πλέον λόγω τρόικας, για μάθει ζεϊμπέκικο ή ρούμπα.

Θα μαζέψει λοιπόν όσες αποδείξεις του χρειάζονται από το Super Market και θα πάει μόνο στις "άλλου είδους" σχολές χορού που λειτουργούν σαν κρυφά σχολειά, ρισκάροντας την ύπαρξή τους χωρίς να κόβουν 23% χαράτσι.

Μη σκιάζεστε στα σκότη!
Της λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι
της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail:
info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail ή κάντε μας ένα τηλέφωνο, γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.