Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις!

info@pro-dance.gr  

Στο τμήμα «Νέα» θα βρείτε όλες τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Το φαινόμενο "dancing with the stars" Νo 4.

Το τέταρτο «dancing with the stars" στον ΑΝΤ1, ξεκίνησε την 20/10/2013 (1ο live) με την παρουσίαση ζευγαριών και τελείωσε την στις 2/2/2014 (τελικός 15ο live).
Το show παρουσίαζε η Δούκισσα Νομικού.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους:

1. Αλέξη Κωστάλα, παρουσιαστή καλλιτεχνικού πατινάζ, μουσικής.
2. Γιάννη Λάτσιο παραγωγό τηλεόρασης, διευθυντή προγραμμάτων ΑΝΤ1 κλπ
3. Galena Velikova ιδιοκτήτρια σχολών χορού, πρώην πρωταθλήτρια αθλητικού χορού Βουλγαρίας.
4. Kάτια Δανδουλάκη ηθοποιό.

Τα ζευγάρια που χόρεψαν στο 4o dancing with the stars ήταν,(η σειρά των ζευγαριών σύμφωνα με την τελική τους κατάταξη):

1. Ησαΐας Ματιάμπα Τραγουδιστής και Μαρία Αντιμισάρη, 2ο dancing with the stars θέση 2, 1ο dancing with the stars θέση 7, 3ο dancing with the stars θέση 5, νικητές του show.
2. Κατερίνα Στίκουδη Τραγουδίστρια και Ηλίας Μπούτσης, 2ο dancing with the stars θέση 3, 1ο dancing with the stars θέση 12, 3ο dancing with the stars θέση 6, φιναλίστ.
3. Κλέλια Πανταζή Αθλήτρια Ολυμπιονίκης της ρυθμικής και Παύλος Μανογιαννάκης, 3ο dancing with the stars θέση 1, (12η αποχώτηση).
4. Μαίρη Συνατσάκη Παρουσιάστρια και Uri Dimitrov, 2ο dancing with the stars θέση 7, 3ο dancing with the stars θέση 14, (11η αποχώρηση) .
5. Λάκης Γαβαλάς Σχεδιαστής μόδας και Αναστασία Δρακά, 3ο dancing with the stars θέση 4, (10η αποχώρηση). 6. Μιχάλης Μουρούτσος Αθλητής Ολυμπιονίκης Ταε Κβον Ντο και Αννα Πολύζου, 1ο dancing with the stars θέση 2ο dancing with the stars θέση 12, 3ο dancing with the stars θέση 10, (9η αποχώρηση).
7. Ευαγγελία Αραβανή Μοντέλο και Vladimir Morotsko 1η συμμετοχή, (8η αποχώρηση).
8. Αλεξ Λάβδας Παρουσιαστής και Κλόντια-Αννα Στόγια, 3ο dancing with the stars θέση 2, 2ο dancing with the stars θέση 4, (7η αποχώρηση).
9. Χρύσπα Τραγουδίστρια και Βαγγέλης Χολέβας, 3ο dancing with the stars θέση 7, 2ο dancing with the stars θέση 9, (6η αποχώρηση).
10. Θάνος Καληώρας Ηθοποιός και Φωτεινή Παπασταύρου, 2ο dancing with the stars θέση 8, (5η αποχώρηση).
11. Γωγώ Μαστροκώστα Γυμνάστρια- παρουσιάστρια και Θοδωρής Παναγάκος, 1ο dancing with the stars θέση 1, 2ο dancing with the stars θέση 11, 3ο dancing with the stars θέση 12, (4η αποχώρηση).
12. Ελένη Χατζίδου Τραγουδίστρια και Γιώργος Κετσερίδης 1η συμμετοχή, (3η αποχώρηση). .
13. Σάκης Αρσενίου Τραγουδιστής και Νικολέτα Μαυρίδη 1η συμμετοχή, (2η αποχώρηση).
14. Κωνσταντίνα Τραγουδίστρια και Διονύσης Βάλμης 1η συμμετοχή, (1η αποχώρηση).

Τα κριτήρια επιλογής, απόρριψης, αποδοχής κλπ, είναι άγνωστα. Η διαδικασία όπως είναι προφανές αρχίζει αρκετό χρόνο πριν αρχίσει το show, η παραγωγή του show και ο τηλεοπτικός σταθμός, μέσα σε όλα τα άλλα που έχει να οργανώσει, επιλέγει, συζητάει και καταλήγει σε ότι αφορά την παρουσιάστρια, την επιτροπή, τις διασημότητες, τους χορευτές και γιά τα ζευγάρια που θα σχηματισθούν, αλλά και για όλους τους πολλούς συνεργάτες που φαίνονται ή δεν φαίνονται στην διάρκειά του show.

Στο τελευταίο 15ο live (τελικό του διαγωνισμού) στις 2/2/2014, τα 2 ζευγάρια χόρεψαν από τρεις χορούς το κάθε ένα.
• Στον πρώτο χορό χόρεψαν Βιεννέζικο Βαλς και τα δύο ζευγάρια.
• Στον δεύτερο χορό η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση χόρεψαν Rumba και ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη Jive (?).
Στο τρίτο χορό και τα δύο ζευγάρια χόρεψαν με το ίδιο τραγούδι το ένα μετά το άλλο, free style theater art.
• Η τελική κατάταξη των τριών ζευγαριών μετά την προσθήκη των βαθμών και από τους τρεις χορούς τους ήταν:
1o ζευγάρι ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη (40+40+40=120 βαθμούς).
2ο ζευγάρι, η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (40+36+40=116 βαθμούς).
Μετά την βαθμολογία του κοινού με μηνύματα κλπ, νικητής του 4ου dancing with the stars αναδείχθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη.

Στο 14ο live στις 26/1/2014, τα 3 ζευγάρια χόρεψαν από δύο χορούς το κάθε ένα. Στον πρώτο χορό χόρεψαν Paso doble οι δύο γυναίκες και Fox-trot ο άνδρας (διασημότητες). Στον δεύτερο χορό οι διασημότητες θα χόρευαν σόλο, χωρίς τον επαγγελματία παρτενέρ τους.
• Η τελική κατάταξη των τριών ζευγαριών μετά την προσθήκη των βαθμών και από τους δύο χορούς τους ήταν:
1o ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη (37+40=77).
2ο ζευγάρι, η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (39+38=77).
3o η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη (38+37=75).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Κλέλια Πανταζή (μόνο πάνω στο ταβάνι δεν είχε χορέψει) με τον Παύλο Μανογιαννάκη (3ο dancing with the stars θέση 1).
Κρίμα, αλλά δεν πειράζει αφού είναι ένα «παιχνίδι» μόνο! Έτσι, μετά από αυτή την δίκαιη ή άδικη αποχώρηση, είναι σαν να τελείωσε μία εβδομάδα νωρίτερα!

Στο 13ο live στις 19/1/2014, τα 4 ζευγάρια χόρεψαν από δύο χορούς το κάθε ένα. Στον πρώτο χορό χόρεψαν Quick step οι τρεις γυναίκες και Βιεννέζικο ο άνδρας (διασημότητες). Στον δεύτερο χορό οι διασημότητες θα χόρευαν σε τρίο, με τρίτο έναν άνδρα ή μία γυναίκα από αυτούς που έχουν αποχωρήσει ή είχαν χορέψει στο περσινό dancing.
• Η τελική κατάταξη των τεσσάρων ζευγαριών μετά την προσθήκη των βαθμών και από τους δύο χορούς τους ήταν:
1ο ζευγάρι, η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση με την Ευαγγελία Αραβανή στο τρίο, με Samba (36+40=76).
2o η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη, με τον Αλεξ Λάβδα στο τρίο με Αργεντίνικο Τανγκό (35+40=75).
3o ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη, με την Λάουρα Νάργες (3o dwts) στο τρίο με Mambo (35+38=75).
4ο η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov, με τον Ηλία Βρετό (3o dwts) με Samba (36+38=74).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov (2ο dancing with the stars θέση 7, 3ο dancing with the stars θέση 14).

Στο 12ο live στις 12/1/2014, τα 5 ζευγάρια χόρεψαν από δύο χορούς το κάθε ένα. Στον πρώτο χορό χόρεψαν Fox-trot οι γυναίκες και cha-cha οι άνδρες (διασημότητες). Στον δεύτερο χορό πού οι διασημότητες θα χόρευαν υποχρεωτικά μέσα στην χορογραφία, ένα σόλο 30-40 δευτερολέπτων, οι γυναίκες χόρεψαν cha-cha και οι άνδρες Jive (διασημότητες).
• Η τελική κατάταξη των πέντε ζευγαριών μετά την προσθήκη των βαθμών και από τους δύο χορούς τους ήταν: 1ο ζευγάρι, η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (75), 2ο ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη (74), 3o η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη (73), 4ο η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov (71), 5ο ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά (62).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν ο ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά (3ο dancing with the stars θέση 4).

Στο 11ο live στις 5/1/2014, τα πρώτο της νέας χρονιάς, από τα 6 ζευγάρια χόρεψαν από δύο χορούς το κάθε ένα μόνο τα πέντε, το ένα ζευγάρι που είχε κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο live, η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη, χόρεψε εκτός ανταγωνισμού, χωρίς βαθμολογία ένα χορό.
• Η τελική κατάταξη των πέντε ζευγαριών μετά την προσθήκη των βαθμών και από τους δύο χορούς τους ήταν: 1ο ζευγάρι, ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη (72 βαθμούς), 2ο η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (71), 3o η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov (70), 4ο ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου (65), 5ο ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά (55).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου η (1ο dancing with the stars θέση 5, 2ο dancing with the stars θέση 12, 3ο dancing with the stars θέση 10).

Στο 10ο live στις 29/12/2013, τα 6 ζευγάρια χόρεψαν Salsa oι γυναίκες (διασημότητες) και Quick step οι άντρες (διασημότητες).
Στην συνέχεια πήραν μέρος χορεύοντας Paso doble, χωρισμένα σε δύο ομάδες των τριών ζευγαριών η κάθε μία. Η βαθμολογία της ομάδας θα προτίθετο στην ατομική βαθμολογία του κάθε ζευγαριού και θα έδινε την τελική βαθμολογία του κάθε ζευγαριού γιά την τελική κατάταξη τους.
• Η ομάδα που κέρδισε στο Paso doble ήταν αυτή των: 1. Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη, 2. Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov, 3. Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη.
• Η τελική κατάταξη των ζευγαριών μετά την προσθήκη των extra βαθμών από το Paso doble ήταν: 1ο ζευγάρι, η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη, 2ο ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη, 3o η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση, 4ο ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου, 5ο η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov, 6ο ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά.
Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί, σε αυτό το live δεν θα αποχωρούσε κανένα ζευγάρι, θα έμεναν έξι, αλλά το πρώτο ζευγάρι στην ψηφοφορία του κοινού, θα αποκτούσε άσυλο για το επόμενο live. Mε αυτόν τον τρόπο θα εξασφάλιζε θέση στην πεντάδα που θα απομείνει μετά από αυτό.
• To πρώτο ζευγάρι στην ψηφοφορία του κοινού, που θα έχει ασυλία και θα αποφύγει την διαδικασία αποχώρησης για το επόμενο live ήταν η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη.

Στο 9ο live στις 22/12/2013, τα 7 ζευγάρια χόρεψαν free style με χριστουγεννιάτικο θέμα. Στην συνέχεια πήραν μέρος χορεύοντας όλα μαζί σαν σε ένα χορευτικό «μαραθώνιο», swing και jive με έπαθλο 5 βαθμούς επί πλέον στην βαθμολογία της κατάταξης των κριτών μόνο για το πρώτο ζευγάρι. Το 1ο ζευγάρι του χορευτικού «μαραθωνίου», ήταν το ίδιο που ήταν πρώτο και στην κανονική βαθμολογία: H Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη .
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko (1η συμμετοχή).
• Η κατάταξη των 7 ζευγαριών ήταν: 1ο ζευγάρι, η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη, (34+5=39 βαθμούς). 2ο ο Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη (34), 3o η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (33), 4ο η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov (32), 5ο η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko (32), 6ο ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου (30), 7ο ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά (27).

Στο 8ο live στις 15/12/2013, τα 8 ζευγάρια χόρεψαν διαφορετικούς χορούς το καθένα.
Κάθε ζευγάρι χόρεψε δύο χορούς, με δύο τραγούδια ενωμένα στην ίδια χορογραφία, κάθε τραγούδι ήταν διαφορετικός χορός.
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν ο Αλεξ Λάβδας με την Κλόντια-Αννα Στόγια (3ο dancing with the stars θέση 2, 2ο dancing with the stars θέση 4).
• Τα τρία πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια ήταν: 1ο ζευγάρι, Ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου 2ο Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko, 3o H Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη.
• Τα τρία τελευταία ήταν: 6ο Η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov, 7ο Ο Αλεξ Λάβδας με την Κλόντια-Αννα Στόγια 8ο Ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά.

Στο 7ο live στις 8/12/2013, τα 9 ζευγάρια επέλεξαν το τραγούδι και τον χορό που θα χόρευαν. Οι διασημότητες επέλεξαν το τραγούδι και οι χορευτές τον ή τους χορούς που θα μπορούσαν να χορέψουν καλύτερα με αυτό.
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν η Χρύσπα με τον Θοδωρή Παναγάκο (χόρεψε στην θέση του Βαγγέλη Χολέβα, 3ο dancing with the stars θέση 7η, 2ο dancing with the stars θέση 9η).
• Τα τρία πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια ήταν: 1ο ζευγάρι, Ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου 2ο Η Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov, 3o Ο Αλεξ Λάβδας με την Κλόντια-Αννα Στόγια.
• Τα τρία τελευταία ήταν: 7ο O Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη, 8ο Η Χρύσπα με τον Θοδωρή Παναγάκο (χόρεψε στην θέση του Βαγγέλη Χολέβα) 9ο Ο Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά.

Στο 6ο live στις 1/12/2013, τα 10 ζευγάρια χόρεψαν Mambo οι άνδρες και Αργεντίνικο Tango οι γυναίκες (διασημότητες).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν O Θάνος Καληώρας Ηθοποιός και η Φωτεινή Παπασταύρου, 2ο dancing with the stars θέση 8η.
• Τα τρία πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια ήταν: 1ο ζευγάρι, H Κλέλια Πανταζή και Παύλος Μανογιαννάκης (Αργεντίνικο Tango), 2ο Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko (Αργεντίνικο Tango), 3o Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov (Αργεντίνικο Tango).
• Τα τρία τελευταία ήταν: 8ο O Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά (Mambo), 9ο Ο Θάνος Καληώρας και Φωτεινή Παπασταύρου (Mambo), 10ο Αλεξ Λάβδας και Κλόντια-Αννα Στόγια (Mambo).

Στο 5ο live στις 24/11/2013, τα 11 ζευγάρια χόρεψαν Bachata οι άνδρες και Rumba οι γυναίκες (διασημότητες).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν  Γωγώ Μαστροκώστα Γυμνάστρια- παρουσιάστρια και Θοδωρής Παναγάκος, 1ο dancing with the stars θέση 1, 2ο dancing with the stars θέση 11, 3ο dancing with the stars θέση 12. 
• Τα τρία πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια ήταν: 1ο ζευγάρι, η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (Rumba), 2ο Μαίρη Συνατσάκη με τον Uri Dimitrov (Rumba), 3o O Ησαΐας Ματιάμπα με την Μαρία Αντιμισάρη (Bachata).
• Τα τρία τελευταία ήταν: 9ο Γωγώ Μαστροκώστα με τον Θοδωρή Παναγάκο (Rumba), 10ο Ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Αννα Πολύζου (Bachata), 11ο O Λάκης Γαβαλάς με την Αναστασία Δρακά (Bachata).

Tο 4ο live έγινε στις 17/11/2013 (στις 10/11/2013 το live αναβλήθηκε λόγω πολιτικής συζήτησης για την ψηφοφορία στην Βουλή).
Τα 12 ζευγάρια χόρεψαν όλα Free style (ελεύθερη επιλογή του χορού).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν η Ελένη Χατζίδου τραγουδίστρια και Γιώργος Κετσερίδης (1η συμμετοχή).
• Τα τρία πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια ήταν: 1ο ζευγάρι, Μαίρη Συνατσάκη και Uri Dimitrov, 2ο Κλέλια Πανταζή και Παύλος Μανογιαννάκης, 3o Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko.
• Τα τρία τελευταία ήταν: 9ο και 10ο λόγω ισοπαλίας Αλεξ Λάβδας και Κλόντια-Αννα Στόγια και με την ίδια βαθμολογία Ελένη Χατζίδου και Γιώργος Κετσερίδης, 11ο ζευγάρι, Θάνος Καληώρας και Φωτεινή Παπασταύρου, 12ο Χρύσπα και Βαγγέλης Χολέβας.

Στο 3ο live
στις 3/11/2013, τα 13 ζευγάρια χόρεψαν Paso Doble οι άνδρες (7 διασημότητες) και Samba οι γυναίκες (6 διασημότητες).
• Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν o Σάκης Αρσενίου και η Νικολέτα Μαυρίδη (1η συμμετοχή).
• Τα τρία πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια ήταν: 1ο ζευγάρι, η Κατερίνα Στίκουδη με τον Ηλία Μπούτση (Samba), 2ο Ο Αλεξ Λάβδας με την Κλόντια-Αννα Στόγια (Paso Doble), 3o Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko (Samba). 
• Τα τρία τελευταία ήταν: 11ο Ο Σάκης Αρσενίου με την Νικολέτα Μαυρίδη (Paso Doble), 12ο Ο Θάνος Καληώρας με την Φωτεινή Παπασταύρου (Paso Doble), 13ο Ελένη Χατζίδου με τον Γιώργο Κετσερίδη (Samba).

Στο 2ο live στις 27/10/2013, τα 14 ζευγάρια χόρεψαν Jive και Βιεννέζικο Βαλς. Το ζευγάρι που αποχώρησε, ήταν η Κωνσταντίνα με τον Διονύση Βαλμή (1η συμμετοχή). Τα δύο πρώτα στην κατάταξη ζευγάρια χόρεψαν Βιεννέζικο Βαλς και ήταν: 2ο ζευγάρι, η Ευαγγελία Αραβανή με τον Vladimir Morotsko, και 1o η Κλέλια Πανταζή με τον Παύλο Μανογιαννάκη.

Το τέταρτο «dancing with the stars" στον ΑΝΤ1, ξεκίνησε την 20/10/2013 (1ο live) με την παρουσίαση ζευγαριών.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:

E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας μ ένα e-mail γράψτε μας , πέστε μας τις απορίες σας για τα μαθήματα χορού, τα ομαδικά- ατομικά μαθήματα, τον επαγγελματικό χορό ή την γαμήλια χορογραφία. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση για όλα.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα. Μάθετε για τις προσφορές, τα δωρεάν μαθήματα, και τα δωρεάν πάρτι. Δωρεάν μπορείτε να έχετε και το προφίλ σας σαν μαθητής -χορευτής και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες σας, να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.