Μάθετε τα πάντα για τον χορό

τα πάντα για τον χορό, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις! info@pro-dance.gr


Ρούχα για χορό: Τι θα φορέσετε.
Στο μάθημα, στην εξάσκηση, στο Party

Σίγουρα είναι εύκολο να διαβάσετε ή να ακούσετε συμβουλές για το τι θα φορέσετε στο σπίτι, στο γραφείο, στο γήπεδο, στο εργαστήριο, στο γυμναστήριο ή στη διασκέδαση σας, ακόμα κι όταν δεν τις χρειάζεστε.

Ίσως όμως να μην γνωρίζετε τόσο καλά τι θα πρέπει να φοράτε όταν πρόκειται να χορέψετε. Σε αυτή την περίπτωση οι σωστές συμβουλές σπανίζουν.

Σημαντικά για να νιώθετε άνετα στην αρχή -αργότερα θα έχουν σημασία και στην τεχνική και το στυλ σας- εκτός από τα παπούτσια, είναι και τα ρούχα που θα φοράτε στο μάθημα και στην εξάσκηση.

Είναι εύκολο να βρείτε ακριβώς ό,τι χρειάζεται για ένα όμορφο, άνετο και ευχάριστο χορευτικό ξεκίνημα.

Αποφύγετε τα χοντρά, μάλλινα, ζεστά ρούχα που θα σας δυσκολεύουν ζεσταίνοντας σας. Επίσης, χοντρά ή φαρδιά επάνω ρούχα δυσκολεύουν το κράτημα και τις κινήσεις με τον παρτενέρ σας.

Tο παντελόνι σας δεν πρέπει να είναι χοντρό ή στενό «τζιν», καθώς σίγουρα θα σας εμποδίσει σε κάποιες κινήσεις. Χοντρές ζώνες, βαρεία ρολόγια και κοσμήματα, μπορεί να προκαλέσουν μικροτραυματισμούς.

Φορώντας λάθος ρούχα και παπούτσια δεν θα κερδίσετε όσα μπορεί να σας προσφέρει κάθε ώρα μαθήματος χορού και δεν θα απολαύσετε κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα σας χαρίσει κάθε Party.

Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, ρούχα και παπούτσια για κάθε είδος χορού και για όλες τις ηλικίες. Οι τιμές σε όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα χαμηλές και ειδικότερα για μαθητές σχολών, αθλητών χορού κλπ υπάρχουν πάντα σημαντικές εκπτώσεις.

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο Κοινωνικός χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.
Η ιστoσελίδα "pro-dance", με εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις παροχές, προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει χρήσιμα για τον χορό πράγματα, κάνοντας τον χορό προσιτό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν χρήματα για να ασχοληθούν με τον χορό ή κάποιο πρόβλημα τους κρατάει μακριά από αυτόν.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εκπαίδευση στον χορό θα βρείτε:
E-mail: info@pro-dance.gr
Στείλτε μας e-mail, γράψτε μας, τις απορίες σας. Σχεδόν άμεσα θα έχετε την απάντηση.
Μάθετε δωρεάν τα πάντα και βρείτε τον καλύτερο τρόπο εκπαίδευσης για εσάς.
Τα μηνύματα χωρίς στοιχεία (όνομα-τηλέφωνο) δεν θα απαντηθούν.